Hlášení 12.10.2017

za budovu skladu byl umístěn kontejner na velkoobjemový odpad. Bude zde umístěn do konce příštího týdne, poté bude převezen na obvyklé místo pod kopec.

Další zpráva. Oznamujeme, že včera opět začalo cvičení proti bolesti svalů a kloubů s Blankou Havlíčkovou. Cvičení bude probíhat každou středu od 18 hodin.

Další zpráva. Vzhledem k započaté opravě komunikace od křižovatky směr Podkopec, zde bude v následujících týdnech omezen provoz. Důrazně žádáme všechny majitele aut, aby v tomto úseku neparkovali svá auta na komunikaci, a byl tak umožněn průjezd a pracovní činnost.

Další zpráva. Ve dnech 20. a 21. října proběhnou volby do poslanecké sněmovny České republiky. Informace ohledně konání voleb je zveřejněna na úřední desce obecního úřadu, v následujících dnech vám budou do schránek doručeny volební lístky.

Další zpráva. Naše obec plánuje v následujících měsících zavedení služby mobilní rozhlas. Tato služba by měla v budoucnu nahradit současné hlášení místního rozhlasu. Potřebné informace o tom, jak se ke službě přihlásit, vám budou rovněž doručeny v následujících dnech.